Докато чакаме да разберем дали кралица Елизабет Втора ще абдикира

...
Докато чакаме да разберем дали кралица Елизабет Втора ще абдикира
Коментари Харесай

Принц Чарлз, Камила Паркър и новината за един развод

Докато чакаме да разберем дали кралица Елизабет Втора ще абдикира от престола преди гибелта си и ще отстъпи короната на сина си Чарлз, името на принца бе забъркано в друга забавна история.

Няма потребност да връщаме лентата обратно към брака му с Даяна и всичко, което последва от него. Но преди дни на корицата на австралийското списание New Idea се появи заглавие, информиращо за иден бракоразвод сред Чарлз и Камила.

Бъдещият британски крал бил получил това, което желае, а в този момент към този момент е подал документи за публична разлъка с дамата, поради която се разведе преди години с принцеса Даяна. Дори се е обърнал за правна помощ към същия юрист, който през 1996 година го разведе с починалата му някогашна жена.

Тези клюки " от източници в двореца " доста добре паснаха на неналичието на Камила Паркър по време на коледните изяви на кралското семейство в Сандрингам в края на декември. тъй като по този начин и не разбрахме дали в действителност не бе до брачна половинка си поради простуда, както обясниха от двореца, написа Express.

А от австралийското списание разумно означават, че до момента в който целият свят се интересува от Меган и Кейт, в двореца могат неусетно да се случат доста по-големи драми, в сравнение с тези сред херцогините. Новината за развода пък съзнателно не се оповестява по експлицитното разпореждане на кралицата.

Говорителят на Clarence House, където живеят принц Чарлз и Камила Паркър, отговори прекомерно сбито на слуховете за развода им, заявявайки, че не е нещо, което ще разясняват. Или ще се окаже истина, или не... /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР