Докато чакаха решението на президента за поисканите смени на министри,

...
Докато чакаха решението на президента за поисканите смени на министри,
Коментари Харесай

В парламента събират подписи за вот на недоверие срещу кабинета на Димитър Главчев

Докато чакаха решението на президента за поисканите смени на министри, партиите влязоха в спор - кой ръководи в този момент?

От ГЕРБ и Движение за права и свободи обявиха, че не са оказвали напън за смени в кабинета. От Българска социалистическа партия и " Възраждане " заплашиха с избор на съмнение към служебното държавно управление . Вече са почнали да събират подписи.

„ ГЕРБ няма нищо общо с поисканите от служебния министър председател рокади във властта “, безапелационен е водачът на партията Бойко Борисов.

 Кой кой е в служебния кабинет „ Главчев “? България 11 мин. Кой кой е в служебния кабинет „ Главчев “?  Кой е шефът на Димитър Главчев – отговор от специалистите Тази сутрин 3 мин. Кой е шефът на Димитър Главчев – отговор от специалистите  Слави Трифонов: Кабинета „ Главчев “ го ръководи Бойко Борисов България 2 мин. Слави Трифонов: Кабинета „ Главчев “ го ръководи Бойко Борисов  Кой кой е в служебния кабинет „ Главчев “? България 11 мин. Кой кой е в служебния кабинет „ Главчев “?  Кой е шефът на Димитър Главчев – отговор от специалистите Тази сутрин 3 мин. Кой е шефът на Димитър Главчев – отговор от специалистите  Слави Трифонов: Кабинета „ Главчев “ го ръководи Бойко Борисов България 2 мин. Слави Трифонов: Кабинета „ Главчев “ го ръководи Бойко Борисов

„ Абсолютно съвпадане и в претекстовете, в които е описал са доста ясни. Ако назначат Митов ще кажа, че ГЕРБ носи отговорност и за външната политика ”, добави той.

Носим отговорност за решенията на служебния кабинет, само че не се бъркаме в назначенията - това е прочитът на Движение за права и свободи.

„ Не може България да стои без външен министър. Президентът би трябвало незабавно да подпише указа и да имаме външен министър. Щом е решил министър председателят, да, Даниел Митов би трябвало да бъде “, изясни Делян Пеевски, ръководител на Движение за права и свободи.

Темата със промените се трансферира и в пленарната зала. От Българска социалистическа партия се обърнаха към президента.

„ Не преговаряйте с мафията. Просто сменете Главчев. Това е „ пуделщината “ в политиката. Утре Бойко Борисов може да подреди какви да са  резултатите на изборите . Ще се съобрази ли? “, разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР