Докато Брад Пит сподели, че изобщо не съжалява за развода

...
Докато Брад Пит сподели, че изобщо не съжалява за развода
Коментари Харесай

Джоли преживява Пит: Храни напразни надежди

Докато Брад Пит показа, че въобще не съжалява за развода с Анджелина Джоли, то някогашната му брачна половинка не може да преодолее последния етап от раздялата и даже си дава илюзорни очаквания, че може и да се съберат. Звездата даже не си представяла живота без Пит, написа OK Magazine.

Две години откакто тя подаде молба за бракоразвод, двамата претърпяха много кавги, примирие, битка за право на настойничество над децата. Сега всеки може да поеме по собствен път, само че се оказва, че не е по този начин просто.

Брад не бърза да се обвързва и избира да концентрира вниманието си в срещите с децата. Това към този момент е единственият му опит да построи отначало щастието си. Джоли също претърпява раздялата. Тя е минала през много мощни прочувствени положение като потрес, отричане, търсене на препоръки, опити да се помири със себе си и сега ѝ е останала единствено вярата, отбелязва източник непосредствен до звездата.

„ Те към този момент в никакъв случай няма да се съберат, само че за Анджелина се оказа комплицирано да одобри този факт “ – изяснява източникът. По думите му актрисата счита че в никакъв случай няма да срещне различен мъж и ненавижда тази мисъл. Също по този начин Джоли не си представяла, че ще прави секс с различен.

Джоли и Пит се събраха след фотосите на кино лентата „ Мисис и мистър Смит “ през 2004 година В началото на идната година Брад разгласи развода си с Дженифър Анистън.

Бранджелина имат общо шест деца – три биологични и три осиновени. „ Те имаха толкоз общи неща и бе доста хубаво, не става въпрос единствено за децата. Тя към момента си мисли, че той е любовта на живота ѝ и че ще остане неговата сродна душа “, прибавя източникът.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР