Докато балканските мачовци треперят от страх, че ще бъдат погнати

...
Докато балканските мачовци треперят от страх, че ще бъдат погнати
Коментари Харесай

Скандал! Бен Афлек плаща на Дженифър Лопес по 1 млн. долара за всяко…

Докато балканските мачовци треперят от боязън, че ще бъдат погнати с точилката от половинката си, в случай че се приберат от кварталната механа с мирис на джибри, то младоженецът Бен Алфек е застинат от напълно други проблеми.

Старият пияч е подписал смъртоносен предбрачен контракт с Дженифър Лопес, според който всяко напиване ще му коства „ скромната “ сума от 1 млн. $. Скандалните разкрития бяха направени от таблоида „ Сън “.

По всичко проличава, че Джей Ло се е подсигурила желязно, преди да се реши да встъпи в брак с Бен Афлек. Според изданието, което твърди, че разполага с част от предбрачния контракт, всяка алкохолна изцепка от страна на артиста, ще бъде последвана от внасяне на гореспоменатата сума във фондацията на певицата.

НПО-то „ Семейна фондация Лопес “ бе основано преди 13 години от певицата и сестра й Линда, с цел да подкрепят небогати латино фамилии в Съединени американски щати с медицинските им сметки, изключително такива, които имат заболели деца. 
Преди 9 години фондацията завоюва годишната филантропична премия на Американската асоциация за телемедицина. 

Това надалеч не е единствената уговорка в предбрачния контракт, засягаща пиенето на Бен. Интересното е, че всяка последваща, става все по-жестока. Ако алкохолизмът на артиста стане причина за разтрогването на съюза им, Бен ще изплати на смуглата певица с яката дупара обезщетение в размер на фантастичните 100 млн. $.
Както от дълго време стана ясно, положението на известния холивудски артист и режисьор възлиза на стойност 350 млн. $ и е близо тройно по-малко от това на латинодивата. В този ред на мисли мотивацията на певицата сигурно е с възпитателна цел, а не финансова.

И въпреки всички тези клаузи в предбрачния контракт да я вършат да наподобява като строга стопанка, истината е, че Дженифър дава всичко от себе си, бракът й със остарялото й гадже в действителност да проработи.

Преди броени дни певицата изведе на разходка по женски най-голямата щерка на Бен – Вайълет и даже й разреши да кара колата й.
Типично по женски двете изкараха целия ден дружно в покупки и бръмчене по кафенета. 

16-годишната госпожица, плод на разтрогнатия брак на Алфек с Дженифър Гарнър, е много грозноватичка. Тя е с една глава по-висока от Джей Ло и наподобява много недодялано до нея. Въпреки това двете очевидно прекарали времето си добре. 
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР