Докато българите бяхме вторачени в провеждането на местни избори, се

...
Докато българите бяхме вторачени в провеждането на местни избори, се
Коментари Харесай

Демократична България: Защо руски самолети прелитат с оръжия към приятели на Путин?

Докато българите бяхме вторачени в провеждането на локални избори, се случиха доста значими неща в националната политика, които останаха настрана. Например това, че предходната седмица над България прелетяха съветски самолети с най-модерно въоръжение, което бе доставено за Сърбия. Това сподели ген. Атанас Атанасов.
Ние НАТО-вска страна ли сме и кого обслужваме? И това на фона на продължаващото с ускорени темпове строене на оня Турски ли е, Руски поток ли е, по какъв начин го назовават, който ще доставя газ за приятелите на Путин - Сърбия и Унгария, и ускорените процедури за градежа на атомната бомба в Белене. Искам да запитвам тези хора, които не престават да поддържат Борисов, дават ли си сметка къде ни закара той? Борисов ни закара в Евразия, сподели още съпредседателят на Демократична България пред bTV, критикувайки властта.

Това е извънредно сериозен проблем за българската национална сигурност и ние от Демократична България заочваме да работим доста съществено по тази тематика, съобщи ген. Атанасов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР