Докато английската кралица Елизабет II традиционно отправя своя поздрав за

...
Докато английската кралица Елизабет II традиционно отправя своя поздрав за
Коментари Харесай

Фалшив дигитален двойник на кралица Елизабет II ще поздрави днес британците за Коледа

Докато британската кралица Елизабет II обичайно насочва своя привет за Коледа към британците през националните BBC и ITV, тази Коледа феновете на Острова ги чака изненада. Дигитално основан " двойник " на кралицата ще споделя своите мисли за празника по “Канал 4”. Фейк видеото се възнамерява да бъде излъчено в ефир в 3.25 часа локално време през днешния ден в коледния ден, до момента в който същинското празнично обръщение на кралицата ще започва в 3 часа. От английския “Канал 4” показват, че задачата на опита им е да покажат и образоват феновете до какви внушения могат да стигнат подправените вести с помощта на модерните технологии.

От Бъкингамския замък публично отхвърлиха коментар за видеото пред Би Би Си.

5 минутното обръщение ще засегне редица спорни тематики, в това число решението на херцога и херцогинята на Съсекс Принц Хари и Меган Маркъл да изоставен Англия. А също и решението на херцога на Йорк да се отдръпна от кралските отговорности по-рано тази година след изявление, което той даде пред Би Би Си, за връзката му с магната Джефри Епщайн, махленски в редица полови закононарушения, който в следствие се самоуби в килията си.

" Едно от нещата, които ни крепиха през тази година, са нашите фамилии. Именно поради това бях толкоз натъжена от заминаването на Хари и Меган. Малко неща са по-обидни от това някой да ти каже, че избира канадците пред това да е с теб “, споделя цифровото копие на кралицата.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР