Докато 28-годишният Кирил Атанасов размахва показалката пред картата по география,

...
Докато 28-годишният Кирил Атанасов размахва показалката пред картата по география,
Коментари Харесай

Чалга звезда преподава география в училище

Докато 28-годишният Кирил Атанасов размахва показалката пред картата по география, децата с любознание му задават въпроси по отношение на кариерата му фолк артист, оповестява hotarena.bg.

Изгряваща звезда на „ Пайнер “ съчетава правенето на фолк части с преподаване в учебно заведение, а учениците същински се въодушевяват от образеца, който им дава Кирил. А точно, че човек може да следва няколко фантазии по едно и също време.

Освен че написа стихове и има необикновен глас, изпълнителят на „ Пайнер “ е и извънредно образован, влекат го Географията и Биологията и неслучайно приключва педагогическа компетентност.

Кирил Атанасов от дребен прави усещане с външния си тип. Едва 8-годишен, той печели националния конкурс „ Мини мис и мини мистър “. Със сигурност го е очаквала блестяща кариера в стилните среди, само че сърцето му го тегли другаде.

Към музиката. Още в първи клас е видян от музикалния възпитател Гергина Стаматова и стартира уроци по пиано и солфеж.

След като приключва Софийския университет, считал да работи като преподавател по география и биология. Тогава обаче музикалният му гений още веднъж взима превес и Кирил Атанасов написва първата си ария.

Авторското парче "Само мен " съумява да стопи сърцата на фолк фенките и Атанасов бързо става любим на публиката. А с последвалите си шлагери „ В различен живот “ и „ С теб, обич “ затвърждава позициите си на сцената.

„ Секси модел и преподавател, който в това време написа стихове и има неповторим глас – това е идеалът ми за мъж “, разясняват негови почитателки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР