Докъде може и трябва да стигат експериментите с изкуствения интелект?

...
Докъде може и трябва да стигат експериментите с изкуствения интелект?
Коментари Харесай

Интервюто на Михаел Шумахер струваше поста на главния редактор на Die Aktuelle

Докъде може и би трябвало да стигат опитите с изкуствения разсъдък? Много сфери, специалности и хора са терзание от мащаба, който получават тези с ChatGPT. Но от време на време става дума за чисто морални граници.
 Семейството на Михаел Шумахер завежда дело поради
На кого е гневна брачната половинка на Михаел Шумахер

Някои граници не би трябвало да се минават

Точно подобен е казусът с " новото " изявление с Михаел Шумахер, което излезе предходната седмица в немското списание Die Aktuelle. 54-годишният първенец на Формула 1 претърпя ски случай през декември 2013 година и оттогава не се е появявал в общественото пространство. " Интервюто " е направено благодарение на изкуствен интелект.

Точно това разгневи фамилията на Шумахер, които ще съдят списанието. Междувременно обаче издателите му се извиниха на фамилията, а основният редактор на Die Aktuelle Ане Хофман е освободена от служба.
 Съпругата на Шумахер Корина с щерка им Джина

Съпругата на Шумахер Корина с щерка им Джина

" С помощта на екипа си мога да се изправям и да заставам самичък, и даже да върша по няколко крачки ", " Съпругата и децата ми са моята благословия, нямаше да се оправя без тях ", " Те са компактно до мен ", са част от фразите, приписани на Михаел Шумахер.

Интервюто е направено с програмата charatcter.ai. " Тази безвкусна и подвеждаща публикация в никакъв случай не трябваше да бъде оповестена. Тя по никакъв метод не среща стандартите за публицистика, които ние като медия или читателите ни чакат ", споделя Бианка Полман, шеф на издателска група Funke, пред Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР