Докъде ме докараха, мама му стара, точно аз да се

...
Докъде ме докараха, мама му стара, точно аз да се
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Бойко Борисов ме докара дотам, че да защитавам Христо Иванов

" Докъде ме докараха, мама му остаряла, тъкмо аз да се явявам бранител на Христо Иванов, само че просто съм задължен да кажа няколко думи. Гледах сутринта изявлението му пред бТВ и още съм в лек ступор. Интервюто се въртеше главно към разтерзаната душа и мисли на госпожа Виолета Сечкова и дали тя в действителност е Мата Хари.
Тема, която общо-взето вълнува единствено интимните другари на Бойко Борисов и придворната му клика.
 Христо Иванов: Не зная коя е Мата Хари, въпросът е Борисов да отговори Христо Иванов: Не зная коя е Мата Хари, въпросът е Борисов да отговори
" Не настоявам, че Виолета Сечкова е Мата Хара. Моята работа като политик е да задавам въпроси и всеки политик би трябвало да дава отговор на въпрос...
Фактът, че дамата е афектирана, разтърсена и възмутена е заслужен за разискване за към 5 секунди преди да минем на същински значимата тематика - по какъв начин да подсигуряваме честността на изборите и допустимо ли е гражданските старания да пречупят мрачната машина на ГЕРБ ", написа депутатът от Българска социалистическа партия.
Вместо това видяхме по какъв начин се пробват да трансфорат Иванов в обвинен по проблема " Сечкова " - но сигурен ли е, че тя е Мата Хари, има ли доказателства, съжалява ли, че го е написал. За какво тъкмо да съжалява?
Заради това, че е споделил нещо, което се носи като слух през цялото време на драмите? И отново да повторя - тематиката вълнува единствено интимните другари на Бойко Борисов. И ние като общество сме заложници на тази паяжина и би трябвало да одобряваме техните пристрастености като наши и техните страсти като свои. Кошмар.
Хайде към този момент да се маха Борисов! Искам да имаме общество, в което да диспутирам с Христо Иванов, а не да се постанова да го пазя от медийните и политически лудости на епохата. "
 Уцели ли Христо Иванов коя е Мата Хари? Уцели ли Христо Иванов коя е Мата Хари?
Краят на предходната седмица още веднъж подвигна най-малко на равнище " Facebook " и електронни медии тематиката " Мата Хари " (телевизиите такива работи не ги б...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР