Доживотна присъда с право на замяна постанови 5-членен състав на

...
Доживотна присъда с право на замяна постанови 5-членен състав на
Коментари Харесай

Възмездие за Таир от клана Бенджооларите, който закла проститутката Мария в Стара Загора

Доживотна присъда с право на подмяна постанови 5-членен състав на старозагорския областен съд по отношение на 30-годишният Тодор /Таир/ Владимиров, който застана пред Темида за зверско ликвидиране на брачната половинка си, осведоми " ".

Наказанието би трябвало да бъде изтърпявано при специфичен режим.

Кървавото закононарушение бе осъществено през нощта на 23 против 24 март м.г. в къща на улица „ Витоша “ в старозагорския квартал „ Лозенец “.

Трупът на убитата 23-годишна Мария Иванова бил открит от петгодишния й наследник Демир, който същата нощ спал при баба си в прилежащо помещение, откакто дрогираният му татко го изгонил от стаята.

Младата жена починала от яростен удар с нож в шията, след което причинителят несмущаемо избърсал кървавото острие в пердето и избягал.

Осъжданият преди този момент за опит да убие съседа си в пияно положение Владимир беше открит със следово куче прикрит под леглото на родната си майка на другия завършек на квартала.

Оръжието на закононарушението беше открито наоколо до мястото на престъплението.

Делото трябваше да бъде гледано в края на септември, само че беше отсрочено заради ненадейно заболяване на един съдиите, в това време бе направена и смяна в обвиняването, оказало се чу убийството е осъществено в изискванията на рисков рецидив защото не бил изминал изпитателният период от миналата присъда. В правосъдна зала подсъдимият е признал всички събрани обстоятелства и условия по делото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР