Доживотна присъда поиска майката на убитата Милена Стефанова за 62-годишния

...
Доживотна присъда поиска майката на убитата Милена Стефанова за 62-годишния
Коментари Харесай

Майката на зверски закланата Милена разкри шокиращи детайли от зверството, извършено от овчаря Петър и поиска доживотна присъда за изверга

Доживотна присъда изиска майката на убитата Милена Стефанова за 62-годишния Петър Русев, който е направил цялостни признания за осъщественото от него зверско действие. Желанието й за най-тежкото наказване е подбудено най-много за наставление на всички хора, които смеят да посегнат на непознат живот. „ Знам обаче, че това не може да се случи, защото той се е признал за отговорен и ще подписа съглашение ", сподели майката на убитата Милена със сълзи на очи.

Тя недоумява, какви са тези закони, които разрешават на човек, наръгал различен осем пъти, като признае виновността си да получи по-леко наказване. „ Това би трябвало да се промени, не е обикновено това ", безапелационна е Руска.



Според нея, тя не е получила призовка за съвещанието, само че е научила за него и е пристигнала за делото. Тя поискала длъжностен юрист, с цел да пази правата й, като има намерение да изиска кръвнина от 300 000 лева, като част от сумата ще подари на църквата в Турян, в случай че несъмнено я получи, за което изрази подозрение.

„ Моите деца са влюбени в Родопите, първото място, в което заживяхме беше Рудозем. Там работих в минния басейн. Милена обожаваше Родопите и по тази причина бе тук ", добави опечалената майка, представена от 24smolian.com.

Тя не изрази единодушие и с тезата, че сред Милена и Петър е имало любовна връзка. „ Говорила съм с доста нейни приятелки, те не знаят за сходно нещо, да, от негова страна може да е имало усеща, само че до там ", добави Стефанова.

Тя описа и за ужаса, който е претърпяла, като е видяла фотосите от следствието, на което се виждало жестокостта на осъщественото от Петър. „ Тя е сюрпризирана в една от стаите, в същия миг е перяла. Ръгана е в шията и преследвана, като общо осем пъти е забил ножа в нея. Намерена е в морава, цялата в кръв. Въпреки всичко, тя е съумяла да се отскубне и да скъса телена мрежа на непосредствен курник, с цел да търси помощ от близка другарка, само че е умряла от кръвозагуба ", разяснява още майката на Милена.

Тя изрази и подозрение, че е имало и подбудител в цялата тази история. „ Всички приказват, че Петър е доста спокоен човек, да само че да наръгаш толкоз пъти една жена, след което да не казваш къде е тя, пред проверяващите. След това запалил и къщата си. Впоследствие е правил и опит да се обеси, само че не е съумял, може би тъй като би трябвало да си понесе наказването ", добави Стефанова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР