Доход от наем е декларирал финансовият министър Владислав Горанов –

...
Доход от наем е декларирал финансовият министър Владислав Горанов –
Коментари Харесай

По декларация: Горанов живее в дарено жилище, но печели от наем

Доход от наем е заявил финансовият министър Владислав Горанов – индивидът, който в действителност дава отговор за контрола на работата на управлението на Национална агенция за приходите. Приходната организация нашумя след невиждания хакерски пробив в нейна база данни, който беше разгласен при започване на тази седмица.
Според декларацията на Горанов пред КПКОНПИ, той е спечелил 3500 лв. от наем, а жена му Румяна – 2250 лв.. Доходът провокира удивление поради обстоятелството, че Горанов и фамилията му живеят в дарен от кръстника на финансовия министър Иван Сариев, а апартаментът е в комплекса " Есте ", издигнат от братя Домусчиеви. Всъщност, Горанов го е заявил и в сегашната си декларация – той употребява жилището безплатно от 2012 година, а КПКОНПИ не откри спор на ползи, до момента в който прокуратурата още прави инспекции и няма индикация какъв брой време ще продължи това. Само че през 2007 година Горанов и жена му си купуват различен апарамент – 82 квадрата, за малко над 309 000 лв.. Румяна Горанова има и още един апартамент, който е 50 квадрата, платен е за 50 000 лв. през 1997 година, а парите за покупката са и дарени от родителите ѝ.
Иначе Горанов е заявил годишна брутна заплата от 66 298 лв., а брачната половинка му – 2250 лв.. В наличност финансовият министър държи 1500 лв., а жена му – 1000 лв.. На влог Горанов има 71 000 лв., а брачната половинка му – 12 704 лв..
Колко печелят другите виновни за срутва в Национална агенция за приходите и за това да има санкции за пробива – научете в Expert.bg. А по какъв начин се оправят Пеевски и Борисов - научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР