Договорите на Сашо Ангелов и Илиян Василев бяха подновени за

...
Договорите на Сашо Ангелов и Илиян Василев бяха подновени за
Коментари Харесай

Сашо Ангелов преподписа с Ботев

Договорите на Сашо Ангелов и Илиян Василев бяха възобновени за още година и половина. Треньорският тандем отпред на Ботев (Враца) получи нов заем на доверие от кмета на Враца Калин Каменов, който е и ръководител на футболния клуб.

" Колебливите резултати напролет бяха последвани от доста мощна игра през тази есен и разумно наставниците имат цялостна поддръжка от управлението в офанзивата на Първа лига ", изясни пред " Конкурент " изпълнителният шеф на клуба Денислав Георгиев.

" Новост в контрактите на двамата експерти са по-добрите им персонални условия, само че и множеството им задължения към школата. Ангелов ще би трябвало да се запознае по-детайлно с перспективните момчета в ДЮШ, до момента в който Илиян Василев ще се нагърби да върне позабравената популярност на врачанската вратарска школа. Последният неин представител е актуалният пазач на Ботев Христо Митов, само че през последното десетилетие той няма заслужен правоприемник ", добави Георгиев.

В идващите седмици се чака да има разбърквания в ДЮШ, като сигурно ще бъдат привлечени обещаващи млади експерти. Въпреки неприятното време през уикенда 16 деца се включиха в кампа, проведен от клуба. " Имаше доста надарени момчета, които ще станат част от нашата школа ", безапелационни са от Ботев.
Втора лига 17 кръг, събота 2 декември  Ботев (Враца) 2:2краен резулат  Локомотив (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР