Договорите между Емко и Кинтекс са в процес на възстановяване.

...
Договорите между Емко и Кинтекс са в процес на възстановяване.
Коментари Харесай

Държавата и Емко се договориха, протестите спират

Договорите сред " Емко " и " Кинтекс " са в развой на възобновяване. Това стана ясно на брифинг в Министерски съвет след среща сред премиера Бойко Борисов, притежателят на " Емко " Емилиан Гебрев и министърът на стопанската система Емил Караниколов. По тази причина се анулира плануваният митинг на служащите от оръжейното дружество, които упорстваха договорите им с " Кинтекс " да бъдат възобновени.

Премиерът Борисов беше безапелационен, че не имало рекет и натист върху военния цех " Емко ". Той счита, че държавните и частните компании в сектора би трябвало да работят дружно.  

" Видях неточност и при господин Гебрев и в " Кинтекс ", и в Министерство на стопанската система. Когато под прозореца ти дудукът - тези неточности не се поправят, а се мултиплицират ", изясни министър председателят. 

От през днешния ден стартира възобновяване на договорите сред " Кинтекс " и " Емко " в цялостния им размер, удостовери икономическият министър Емил Караниколов. А притежателят на " Емко ", който досега имаше запаси и подозрения от носно дейностите на страната към неговата компания, внезапно изрази вяра, че " Емко " още веднъж ще възвърне позициите си зад граница.

" Много е значимо, че страната застана зад тила , зад всички нас, по този метод ние се усещаме доста мощни на външния пазар. Външният пазар е доста комплицирано нещо ", безапелационен бе Гебрев. След днешната развръзка се чака оръжейното дружество " Емко " да проработи по проект.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР