Договорът за модернизация на спешната помощ ще бъде подписан в

...
Договорът за модернизация на спешната помощ ще бъде подписан в
Коментари Харесай

Подписват договора за модернизация на спешната помощ

Договорът за рационализация на незабавната помощ ще бъде подписан в Министерството на районното развиване и благоустройството. Проектът се финансира с над 163 милиона лв. безплатна финансова помощ по оперативна стратегия „ Региони в напредък ".

Със средствата ще бъдат закупени 400 коли за спешна помощ, оборудвани със модерна здравна инсталация. Освен това ще бъдат актуализирани 27 центъра за незабавна здравна помощ в регионалните градове с техните 170 филиала и шест изнесени екипа.

С осъществяването на плана се чака изцяло реформиране на незабавната здравна помощ, с което ще се усъвършенства доста качеството на здравната услуга и ще се обезпечи по-ефективна здравна инфраструктура.
 С над 163 млн. лева ще се финансира развиването на незабавната помощ у нас С над 163 млн. лева ще се финансира развиването на незабавната помощ у нас
С над 163 млн. лева ще се финансира развиването на незабавната здравна помощ в България по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година, оповестиха...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР