Договорът за дистрибуция обхваща всички решения на доставчикаРешенията за сигурност

...
Договорът за дистрибуция обхваща всички решения на доставчикаРешенията за сигурност
Коментари Харесай

АСБИС стана единствен партньор на SonicWall у нас

Договорът за дистрибуция обгръща всички решения на доставчика

Решенията за сигурност на SonicWall пазят дребни, междинни и огромни организации по целия свят

Дистрибуторът на ИТ артикули АСБИС България стана единственият сътрудник на SonicWall  за нашия пазар. Споразумението включва дистрибуция на всички решения за сигурност на SonicWall — облачни, „ Capture Advanced Thread Protection sandbox ” услуги, хардуер и доставка на услуги по сигурността по модела  „ Security as a Service ” (SECaaS).

SonicWall предлага решения за киберсигурност повече от 25 години, защитавайки дребни, междинни и огромни организации по целия свят. Изследванията на SonicWall Capture Labs спомагат да се откриват и предотвратяват нарушавания и закононарушения в действително време.
още по тематиката
Компанията работи с повече от 18000 лоялни колегата по света, които обезпечават отбрана на над 1 000 000 мрежи (бизнес и мобилни) с техните имейли, приложения и данни, подчертаха от АСБИС.

SonicWall предлага редица услуги на своите клиенти, включително автоматизиран мониторинг на натоварването на мрежата и употребяваните приложения, както и лист с блокираните атаки; месечни или тримесечни разбори на данни и препоръки за конфигуриране; смяна в защитната стена и конфигурирането й, абонамент за актуализация на фърмуера и други

В допълнение, компанията предлага посещаване на уеб страниците на клиентите на избран интервал за ревизиране на данните за тяхната сигурност и обмисляне на потенциала, месечен абонамент за сигурност на електронната поща, абонамент за ръководство на VPN и далечен достъп и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР