Договорът на Тилеманс изтича след година и от Лестър са

...
Договорът на Тилеманс изтича след година и от Лестър са
Коментари Харесай

Ман Юнайтед възобнови интереса си към Юри Тилеманс

Договорът на Тилеманс изтича след година и от Лестър са склонни да договарят за негова продажба при добра оферта. Досега се смяташе, че Арсенал е любимец за подписа му, само че след привличането на Фабио Виейра ползата на " Артилеристите " охладня. Това отваря необятно вратата пред Юнайтед, който може да се възползва от обстановката и да вземе белгиеца в редиците си.

В момента " Червените дяволи " водят договаряния за Френки де Йонг от Барселона. Дори и тази договорка да стане факт, това не изключва възможното привличане и на Тилеманс. На " Олд Трафорд " имат сериозен недостиг от централни халфове след напускането на Пол Погба, Неманя Матич, Джеси Лингард и Хуан Мата. Така че не е изключено клубът да се укрепи не с един, а с двама нови играчи в тази зона.

Самият Тилеманс също не изключва опцията да напусне Лестър това лято: " Не изключвам сходна опция. Чувствам се добре в Лестър, където бях признат с отворени прегръдки от първия ден. Аз давам всичко от себе си и ще продължа да го върша до последно. Разбира се, обикновено е да преглеждам и други благоприятни условия. Футболистът би трябвало да мисли за кариерата си и от време на време би трябвало да взима сложни решения. Може би скоро и аз ще би трябвало да взема такова ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР