Договорът на Люис Хамилтън с отбора на Мерцедес във Формула

...
Договорът на Люис Хамилтън с отбора на Мерцедес във Формула
Коментари Харесай

Хамилтън намекна докога ще кара във Формула 1

Договорът на Люис Хамилтън с тима на Мерцедес във Формула 1 изтича в края на годината, а седемкратният международен първенец към момента не е подписал своето ново съглашение.
 
Първоначално се смяташе, че то се бави поради претенциите на британеца по отношение на неговото възнаграждение, само че през предходната седмица Тото Волф опроверга тези клюки. Австриецът сподели след Гран При на Австрия, че договарянията към този момент не са свързани с парите или продължителността на договора, а с други елементи.

Преди старта на уикенда за Гран При на Англия Хамилтън удостовери тези думи на Волф и загатна, че може да кара във Формула 1 още половин десетилетие.

„ Да, това е правилно – сподели Хамилтън, когато бе помолен да разяснява думите на ръководителя на Мерцедес. – Надявам се да бъде тук още дълго. Усещам, че има още най-малко пет години в себе си. Нека забележим. “

Британецът обърна внимание и на известието по радиото, което получи от Волф в хода на надпреварата на „ Ред Бул Ринг “ предходната неделя. Тогава австриецът сподели на своя водач, че в отбора знаят, че колата е неприятна, само че му подреди да продължи да я кара, а освен да се оплаква от нарушаванията на границите на трасето то страна на другите състезатели.

„ Хубавото на нашето партньорство е, че ние можем да директни един към различен, а Тото е същински играч и просто искаше да ме стимулира. Това е неговият метод да свърши нещата. Ние постоянно се учим от нашия мандат.

„ Лично аз разгледах моите мнения и защо си мислех и ще се постарая в бъдеще да трансформира това “, съобщи Хамилтън.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР