Договора си с фирмата-продуцент, тя подписва през 2019 година и

...
Договора си с фирмата-продуцент, тя подписва през 2019 година и
Коментари Харесай

Бети: Почувствах, че трябва да бъда част от компанията на Силвър


Договора си с фирмата-продуцент, тя подписва през 2019 година и скоростно стартира работа по музикалните си планове. Екзотичната хубавица Бети е реализатор, за който занапред ще се приказва. Тя впечатлява с глас, огнена харизма и несъмнено е устремена към върховете на родния шоубизнес. Екипът на Green-News.bg потърси певицата за изявление по отношение на дебютната й ария и други любопитни въпросни, а тя откликна на поканата ни без да се замисли.

Здравей, Бети! Спомняш ли си по кое време се зароди пристрастеността ти към музиката?

– Здравейте! Истината е, че въобще не си припомням. Докато пораствах по едно и също време растеше и любовта ми към музиката.

Баща ти, който е известно име в музикалните среди, направлява ли те, когато създаваш музика или при реализирането на един твой план?

– Да. Баща ми и до през днешния ден го прави и надали в миналото ще спре…

Научихме, че скоро излиза дебютната ти ария в музикална компания „ Фентъзи Груп Медия “. Какво да чакаме?

– Да, песента ми излиза напълно скоро и се надявам да се хареса на почитателите ми и да съумея да ги развеселявам. Както знаете аз съм цялостна с изненади, тъй че песента също е една огромна изненада.

Защо реши да се довериш на лейбъла „ Фентъзи Груп Медия “ и Силвестър Матеев?

– Ще отговоря на този въпрос със следното: Не съм го решила, а по този начин го почувствах и знам, че това е вярното решение.

Би ли направила дует с интернационална звезда? И, в случай че да, с кого?

– Да, несъмнено, даже сега работя по този въпрос, само че избирам да го запазя в загадка, с цел да бъде изненада за почитателите ми.

Колко време лишава основаването на един музикален план? От къде черпиш ентусиазъм?

– Всеки един музикален план лишава друго време за основаването му. Той зависи от настроението ми, страстта ми или от претърпяна преживелица, която се е стекла по време на основаването му.

Как минава един ден на Бети?

– Денят на Бети е разнороден и съвсем постоянно безсистемен. Почти всеки един ден е цялостен с изненади.

Има ли другарство в музикалния отрасъл?

– Определено има другарство в нашия музикален отрасъл, само че в случай че би трябвало да бъда откровена – правилните ми и същински другари се броят на пръстите на едната ми ръка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР