Договор за обществена поръчка по реда на ЗОП с предмет

...
Договор за обществена поръчка по реда на ЗОП с предмет
Коментари Харесай

МВР подписа договор за проектиране, изграждане и управление на Система за издаване на български лични документи

Договор за социална поръчка по реда на Закон за обществените поръчки с предмет „ Проектиране, създаване и ръководство на Система за издаване на български персонални документи потомство 2019 “ бе подписан през днешния ден в Министерството на вътрешните работи.

Подписи върху документа поставиха заместител министър-председателят по публичния ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и представители на изпълнителя – немски консорциум.

„ Разчитаме, че ще бъдат приложени най-хубавите практики и нововъведения в концепцията, която би трябвало да бъде готова от изпълнителя в границите на 30 дни от подписването. От страна на Министерство на вътрешните работи е направена нужната организация и всички екипи са осведомени със отговорностите и отговорностите си при осъществяване на дейностите “, съобщи заместник-министър Моника Димитрова-Бийчър по време на среща с представители на компанията – реализатор. Тя акцентира, че дълготрайният план е най-големият и значителен все още и съставлява голяма стъпка напред за България.

Директорът на дирекция „ Български документи за идентичност “ Светлана Ценева изрази убеденост, че в следствие от партньорството страната ни ще има документи на международно равнище.

От немския консорциум обявиха подготвеност да обезпечат на страната ни последващо потомство документи за идентичност. За осъществяване на плана са готови екипи както в Германия, по този начин и в България. Те ще работят в тясно взаимоотношение с екипите на министерството.

Двете страни подчертаха смисъла на сполучливото съдействие в идващите години с оглед отговорността, която носят за професионално и точно реализиране на плана.

На срещата с компанията – реализатор участваха още шефовете на дирекциите  „ Комуникационни и осведомителни системи “ и „ Управление на собствеността и обществени действия “ –Снежана Малинчева и Розалия Иванова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР