Договор сключен по телефона, без подпис на клиента, не е

...
Договор сключен по телефона, без подпис на клиента, не е
Коментари Харесай

Димитър Маргаритов: Договор сключен по телефона, без подпис на клиента, не е валиден

Договор подписан по телефона, без автограф на клиента, не е годен. Ако просто ви се обадят и даже вие да се съгласите на дадени услуги, до момента в който не подпишете на място или посредством електронен автограф няма по какъв начин договорът да бъде действителен. Това съобщи ръководителят на КЗП Димитър Маргаритов в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Има процедура малко преди приключването на контракта операторите да ви се обадят и да ви предложат някаква оферта. Ако срокът на контракта ви изтича, имате право да преминете на различен оператор или да го прекратите. Получава се едно чувство за прилепяне, когато вие се обадят дни преди приключване на контракта ви ", разкри още той.

"Клиентите би трябвало да помислят рационално дали новите услуги, които им оферират ще бъдат употребени, с цел да няма изненада при заплащането на сметката. Не постоянно това, което се показва за по-добро от предходното, може да ви излезе по-изгодно ", добави Маргаритов.

"Никой не може да ви накара да подпишете нещо преди да сте прочели изискванията, както да вземем за пример ви карат да подписвате на таблет, преди издаването на нов контракт ", приключи Димитър Маргаритов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР