Договарянето между отделните политически партии у нас все по-трудно. Причината

...
Договарянето между отделните политически партии у нас все по-трудно. Причината
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов: Някои от скандалите могат да имат обратен ефект в предизборната кампания

Договарянето сред обособените политически партии у нас все по-трудно . Причината за това е, че твърдите ядра от гласоподаватели стартират да понижават и по тази причина те би трябвало да имат все по-ясни тласъци, с цел да отидат до урните. Тази позиция изрази пред „ Българска национална телевизия “ съветникът на служебния министър председател Гълъб Донев проф. Александър Маринов . Според него всички тези фактори вършат на процедура невероятно воденето на договаряния сред обособените политически сили.

Освен това доста постоянно се употребява и облика на врага . Това активизира гласове на изборите, само че към този момент и не чак толкоз доста, тъй като от ден на ден хора желаят да знаят какво тъкмо оферират партиите и по какъв начин ще работят, с цел да го реализиран.

Проф. Маринов предвижда също по този начин, че някои от свадите могат да имат противоположен резултат в предизборната акция. Това е по този начин, тъй като те пораждат в доста характерен миг. Затова е доста рисковано точно абсурдът да бъде употребен като някакъв тип оръжие, тъй като той носи със себе си и отрицателни последици.

Що се отнася до листата „ Магнитски “ съгласно него към момента не е ясно по какъв начин тъкмо той ще проработи, тъй като може да се окаже и, че има резултата на настъпването на мотиката. Причината е, че всяка помощ е добре пристигнала, само че в това време би трябвало да се запитаме и какъв е мащабът на българските предприемачи и дали те в действителност съставляват някаква опасност за Съединени американски щати.

Проф. Маринов акцентира също по този начин, че сега президентът Румен Радев не може да свика Консултативния съвет по национална сигурност /КСНС/ без значение по каква тематика, тъй като няма работещо Народно заседание, а в него вземат участие управленията на обособените парламентарни групи. Още повече, че свикването на КСНС по принцип не е едностранна самодейност на президента. Тя се съгласува с политическите партии .

Съветникът уточни и, че на новия план в ляво не може да се гледа като на президентски. А що се отнася до „ Продължаваме промяната “ /ПП/, „ Демократична Бълагрия “ /ДБ/ и цивилен организации съгласно него те могат да работят добре дружно единствено въз основата на ясни правила.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР