Догодина ще има минимално увеличение на пенсиите заради заложеното по

...
Догодина ще има минимално увеличение на пенсиите заради заложеното по
Коментари Харесай

Депутати: Ще има минимално увеличение на пенсиите догодина

Догодина ще има минимално нарастване на пенсиите поради заложеното по закон швейцарско предписание. Това оповестиха депутати от ГЕРБ и Българска социалистическа партия в утринния блок на Българска национална телевизия " Денят стартира ". Те разясниха още тематиките за приходите, пенсиите и идния държавен бюджет за 2018 година.

Диана Йорданова - народен представител от ПГ на ГЕРБ: Може да чакаме минимално нарастване на пенсиите по швейцарско предписание с към 4%, което прави приблизително по 15-20 лв.. Може да чакаме и в допълнение повишение особено на пенсиите според от осъществяването на бюджета всички данни все още демонстрират, че стопанската система се развива възходящо.

Георги Гьоков - народен представител от ПГ на Българска социалистическа партия за България: Мисля си, че след 8 години ръководство аз по този начин с много запаси подобавам към това, което споделя, тъй като това се приказва всяка година бюджета и не се случва.

Диана Йорданова - народен представител от ПГ на ГЕРБ: Макроикономическите индикатори демонстрираха, че най-сетне хората започнаха да усещат по джоба си нарастването както на приходи, по този начин и на заплати и на всички останали заплащания.

Георги Гьоков - народен представител от Пг на Българска социалистическа партия за България: Няма по какъв начин да се съглася, че за 8 години всички компенсации и обществени заплащания, като изключвам обществените помощи, са замразени, замразени, 8 години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР