Догодина ще има избори 3 пъти, прогнозира зам.-председателят на бюджетната

...
Догодина ще има избори 3 пъти, прогнозира зам.-председателят на бюджетната
Коментари Харесай

ДПС предрича, че догодина 3 пъти ще има избори

Догодина ще има избори 3 пъти, предвижда зам.-председателят на бюджетната комисия Йордан Цонев от Движение за права и свободи. Според него предварителният парламентарен избор е неминуем.

Оставката на Валери е победа на гражданското общество, сподели Цонев пред bTV. По думите му обаче за Движение за права и свободи тя не взема решение казуса, държавното управление генерира единствено неустойчивост и би трябвало да си върви.

Дайте различен аршин по какъв начин да се трансформират заплатите на депутатите, нямам нищо срещу. Движение за права и свободи е срещу замразяването на възнагражденията, препоръчано от Българска социалистическа партия. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Цонев разгласи предлагането на Българска социалистическа партия за „ популистко”. Еми добре тогава, да не получаваме никакви пари – ние разчитаме на тях, добави депутатът. На предлагането, че може депутатите да получават пари от партиите си, само че това не било общоевропейска критерия.

Народният представител се разгласи и срещу това партийните дотации да станат 1 лев на глас, тъй като по този начин щяло партиите да отидат при сенчестия бизнес – теза, която и министър председателят Бойко Борисов оповести пред Слави Трифонов.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР