Dogecoin (DOGE), първоначално замислена като криптовалута, вдъхновена от меме, достигна

...
Dogecoin (DOGE), първоначално замислена като криптовалута, вдъхновена от меме, достигна
Коментари Харесай

Dogecoin набира инерция, достигайки 6 милиона адреса

Dogecoin (DOGE), в началото замислена като криптовалута, въодушевена от меме, доближи незабравим стадий, като надвиши шест милиона адреса.

Според най-новите данни , предоставени от IntoTheBlock, Dogecoin към този момент може да се похвали с общо 6.27 милиона адреса. Това нарастване на броя на адресите демонстрира доста повишаване на броя на притежателите, което подсказва за разширяващо се приемане измежду запалянковците на криптовалутата.

Това достижение акцентира възходящата известност на Dogecoin в крипто общността. Първоначално показан като закачлива смешка в крипто сферата, Dogecoin се трансформира в законен цифров актив, който притегля вниманието както на вложителите, по този начин и на търговците.

Неговият елементарен за приложимост метод и мощната поддръжка на общността изиграха основна роля за поощряване на потреблението и приемането му в разнообразни платформи.

Подемът в адресите на Dogecoin подхожда на бичия подтик, който се следи в пазарната му цена. Отразявайки растеж от към 3.5% за последните 24 часа, все още на писане на публикацията Dogecoin се търгува на цена от $0.186. Освен това през последните 30 дни криптовалутата осъществя зашеметяващия скок от 94%.

Това удивително нарастване отразява търсенето и доверието на вложителите, като затвърждава позицията на Dogecoin отпред на ралито на пазара на меме монети.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР