Доброволци ремонтират спортната зала в Бобов дол. Помещението обновяват националният

...
Доброволци ремонтират спортната зала в Бобов дол. Помещението обновяват националният
Коментари Харесай

Национал по борба и негови приятели ремонтират спортната зала в Бобов дол

Доброволци ремонтират спортната зала в Бобов дол. Помещението обновяват националният играч по битка Милослав Методиев и приятелите му Ради Недков и Кристиян Колев. Тримата считат да шпакловат и боядисат стените, да сменят счупените стъкла на прозорците и изгнилите дъски на дюшемето, което ще бъде лакирано.

“Залата не е била ремонтирана и не беше в положително положение. Там можеше да се тренира, само че ние желаеме да стане по-уютно. Ремонтът бе стартират преди половин година, когато от общината смениха покрива. Обещаха ни и финансиране за настоящия ремонт, само че в допълнение ще уточним какъв брой ще са средствата. Освен с финансиране от общината ни оказват помощ и с труд от чиновници на тяхното дружество “Чистота, озеленяване и благоустройство. Чакаме и още един наш другар да се причисли. Който изяви положително предпочитание да помогне с работа или каквото и да било, да заповяда”, изясни пред viaranews.com Милослав Методиев, който е и основен уредник на ремонта.
 Момчетата се надяват да съумеят да приключат с работата до края на този месец. След ремонта те ще основат нов клуб по битка, а от есента в залата ще тренира и клубът по бокс “Роки”. Ще има и фитнес уреди. Абсолютно всеки един, който желае, ще може да употребява залата когато и да е. Тя се намира до стадиона, който се употребява при хубаво време, а при неподходящи условия ще може да се тренира на закрито.

“Искаме да притеглим децата да спортуват, а не да се занимават с неща, които могат единствено да им навредят”, добави Милослав Методиев.

Той е един от състезателите, чийто път към огромния спорт е тръгнал точно от тази зала. Миналата година Методиев се класира пети на европейското състезание за мъже, той е и трети на международното до 23 година

Ремонтиращото се сега помещение е единствената зала за спорт в миньорския град. Тя е общинска благосъстоятелност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР