Доброволци прекратяват мащабното издирване на Сашко от Перник. Седми ден

...
Доброволци прекратяват мащабното издирване на Сашко от Перник. Седми ден
Коментари Харесай

Криминалист: Версиите на бащата на Сашко са абсурдни

Доброволци приключват огромното търсене на Сашко от Перник. Седми ден няма диря от детето и все по-малко хора се отзовават в помощ за търсенето, с оглед и на утежняването на времето. За Euronews Bulgaria криминалистът Иван Савов разяснява, че има пропуски в следствието, изключително за присъединяване на бащата. По думите му версиите на бащата са абсурдни и взаимно противоречащи си.

 
Няма безусловно нищо потвърдено, което да удостоверява версията на бащата – за мястото, на което са били със сина му, когато той е „ липсващ “, за времето и така нататък Вчера стана ясно, че детето е липсвало в учебно заведение и предходния ден, в четвъртък.
Според Савов бащата подвежда търсенето и по-скоро играе ролята на детайл, който в избрани моменти попречва бързото намиране, в сравнение с да го улеснява.

Самото следствие е извънредно погрешно провеждано досега, счита криминалистът.

 
Бащата е нотариус по специалност, има известна „ смесена популярност “, и най-обичайната версия, която аз бих ревизирал още първия ден, е дали инцидентно някой негов клиент или човек, с който да е работил, му няма зъб.
Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР