Доброволци от Враца предприеха благородна инициатива за нуждаещите се във

...
Доброволци от Враца предприеха благородна инициатива за нуждаещите се във
Коментари Харесай

Доброволци от Враца стартираха благородна коледна инициатива

Доброволци от Враца започнаха благородна самодейност за нуждаещите се по отношение на наближаването на Коледните празници, научи организация BulNews.
Хората с огромни сърца, които провеждат самодейността описват, че в нашия район има извънредно нуждаещи се, изключително в селата към Враца. Коледната самодейност стартира с набиране на хранителни артикули от първа нужда, които всеки искащ може да подари. Доброволците ще разпределят събраните дарения и ще ги разнесат персонално по домовете на хората, по описи от БЧК, кметове на села и обществени грижи.
Сърцатите младежи допълват, че хората могат да се включат в акцията и с дарения на храни за кучета, които също ще бъдат раздадени на приютите.
Идеалният вид съгласно уредниците е хората да подаряват по 1 брой от всеки от изброените артикули - това е пакетът, който получава всеки нуждаещ се човек. Разбира се, всеки може да даде каквото и колкото реши. Всеки искащ може да се включи като доброволец на идеята.

Ето листата:
* ориз
* фасул
* леща
* олио
* брашно
* захар
* макарони/фиде
* консерви – най-полезни са другите типове ястия, месо и така нататък
* нещо сладко по желание - дано да е по-меко, да вземем за пример руло, шоколад, локум, вафли (не се предлагат бисквити)

График за събиране на продуктите:
23.11 и 24.11 от 10 до 14
30.11 и 01.12 от 10 до 14
07.12 и 08.12 от 10 до 14
14.12 и 15.12 от 10 до 14

Мястото е: Враца, ул. „ Лукашов “ №8 (срещу пощата)

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР