Доброволци от Великобритания са готови да се бият за Украйна.

...
Доброволци от Великобритания са готови да се бият за Украйна.
Коментари Харесай

Доброволци от Великобритания готови да се бият за Украйна, изкупуват стари униформи

Доброволци от Англия са подготвени да се бият за Украйна. В украинското посолство в Лондон се изготвят и описи. Голяма част от доброволците са украинци, само че има и британци, подготвени да тръгнат. Това съобщи от английската столица сътрудник на NOVA. Прави се организация, събират се средства, купуват се остарели военни униформи, късат се отличителните им знаци и се зашиват други.

Същевременно английските управляващи са подложени на рецензия, че се бавят с помощта за Украйна. Днес Борис Джонсън е в Полша и Естония, където искаше да подчертае, че тези 2 страни, които са идващите най-пострадали от спора, могат да разчитат на Англия.

В Полша Джонсън попадна на украинска засада. Разплакана украинска журналистка го попита за какво Западът е оставил украинските майки и деца да се борят сами против ракетите.

Джонсън сподели, че Западът не може да направи доста, тъй като това значи НАТО да се бори директно с Русия, което ще докара то 3-а международна война.

Другото обвиняване към английския министър председател е, че Англия се бави със глобите против хора към съветския президент. Журналистката попита за какво Абрамович е в Лондон. Джонсън обаче сподели, че хора, които са свързани с Кремъл, ще бъдат глобени.

Твърди се, че Борис Джонсън съвсем всекидневно беседва с украинския президент Володимир Зеленски. Обещано е Англия да одобри към 200 000 бежанци. Ще се одобряват обаче единствено хора, които имат родственици във Англия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР