Доброволци от екипа на Девня Цимент“ запретнаха ръкави, за да

...
Доброволци от екипа на Девня Цимент“ запретнаха ръкави, за да
Коментари Харесай

Служители на „Девня Цимент“ със социална кампания за общината

Доброволци от екипа на „ Девня Цимент “ запретнаха ръкави, с цел да облагородят елементи от Община Девня и боядисаха спирки, пейки и почистиха нечисти региони. Инициативата е част от обществената политика на компанията и има за цел да трансформира самите чиновници в дейни участници.





„ Изключително сме щастливи и стимулирани да покажем като колектив, че за нас територията и жителите на Община Девня са доста значими.  Много наши сътрудници са точно от града и за всички нас като екип беше голямо наслаждение да покажем нашата обществена ангажираност и да се опитаме да допринесем за приятната атмосфера в Девня. Със сигурност ще продължим да вършим сходни акции “ – показа Силвио Тийде, новият изпълнителен шеф на „ Девня Цимент “, който се включи наред с всички чиновници.



Изпълнителният шеф на „ Девня Цимент “ дружно с кмета на общината Свилен Шитов и Мистър Клинкер.

Екипът на циментовия цех провежда разчистване на индустриални боклуци в кв. Река Девня и в с. Кипра. Цялата акция е с общителната поддръжка на Община Девня, чийто екип самичък дефинира местата за облагородяване и наблюдава процеса.



Служителите на „ Девня Цимент “,  измежду които има и девненци, споделиха, че работата е била извънредно приятна и мотивираща, а резултатът от освежените спирки, пейки и почистените региони е в действителност удовлетворяващ.



 







 

* обява

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР