Доброволци да помагат на полицията при охраната на обществения ред

...
Доброволци да помагат на полицията при охраната на обществения ред
Коментари Харесай

Предложение: Доброволци да помагат на полицията при охраната на обществения ред

 Доброволци да оказват помощ на полицията при защитата на публичния ред и да насочат устни предизвестия към хора, за които се допуска, че ще извършат закононарушение. Това оферират четирима народни представители от Вътрешна македонска революционна организация отпред с Искрен Веселинов в план за промени в Закона за Министерство на вътрешните работи.

Той е импортиран преди гледането на второ четене на различен план, който е от държавното управление. Той планува обединяването на дирекция “Жандармерия " и Отряда за битка с тероризма в нова дирекция с название “Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма ".

Според плана на Вътрешна македонска революционна организация доброволците могат да спомагат на полицията самостоятелно или в случай че се обединят във формирования от двама и повече. Доброволци могат да стават български жители, които имат най-малко главно обучение, не са осъждани даже и на санкция, не са разследвани и са физически и душевен здрави.

Вносителите оферират доброволците да могат да задържат хора, направили закононарушения на охраняваната от тях територия. Те ще имат право да арестуват и извършители, които основават заплаха за живота и здравето на другите или на имуществото им. Щом задържат някого в параметъра на охранявана от тях зона, те неотложно би трябвало да уведомят полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР