Доброволец, включил се в клиничните тестове на ваксината срещу на

...
Доброволец, включил се в клиничните тестове на ваксината срещу на
Коментари Харесай

Получил ли е ваксина починал доброволец, участвал в тестовете срещу коронавирус?

Доброволец, присъединил се в клиничните проби на имунизацията против на AstraZeneca и университета в Оксфорд, е умрял в Бразилия. Въпреки това все още няма индикации гибелта му да е обвързвана с имунизацията и тестванията ще продължат.
Източници, близки до тестванията, настояват пред The Sun, че умрелият бразилец въобще не е получил доза от имунизацията, а е бил част от контролната група и е бил инжектиран с безвредно вещество. Той е на 28 години и е от Рио де Жанейро.
 Под 2 евро ще коства доза от имунизацията на AstraZeneca в Евросъюза Под 2 евро ще коства доза от имунизацията на AstraZeneca в Евросъюза
По 1,78 евро ще коства на всяка страна от Европейския съюз една доза от имунизациите против ковид, контрактувани от Европейската комисия...
Акциите на AstraZeneca спаднаха с 1,7 на 100 след новината. “Не можем да разясняваме самостоятелни случаи, защото съблюдаваме прецизна конфиденциалност, само че мога да ви уверя, че казусът е в детайли проучен. Всички значими случаи се правят оценка деликатно от самостоятелен комитет и от регулаторните управляващи. Тези следствия не са довели до каквито и да било терзания по отношение на продължаването на тестванията на имунизацията “, споделя представител на фармацевтичния колос. Университетът в Оксфорд също удостовери, че деликатно изследване на случая в Бразилия не дава учредения за паника за сигурността на клиничните тествания на имунизацията. Подобно увещание са дали и управляващите в южноамериканската страна.
До момента 18 000 души са приели имунизацията като част от тестването й, което се организира в Съединени американски щати, Южна Африка, Бразилия и Англия.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР