Доброволчеството е нещо, за което е хубаво да се сещаме

...
Доброволчеството е нещо, за което е хубаво да се сещаме
Коментари Харесай

5 добри дела, които можеш да направиш преди Коледа

Доброволчеството е нещо, за което е хубаво да се сещаме през цялата година, а освен към празниците. Всички знаем какъв брой е хубаво, когато получаваме дарове, само че още по-хубаво е, когато самите ние даваме нещо от себе си и виждаме насладата в очите на индивида против нас.

Ако се чудите по какъв начин можете да помогнете на чужд и по този начин да осмислите своя личен живот и да почувствате, че сте сторили нещо хубаво за някого, то тази седмица ви предлагаме цели три благоприятни условия да го извършите , а виновниците за това са хората от доброволческата платформа TimeHeroes.

Хората там са герои, които оказват помощ и на нас да се превърнем в такива, предоставяйки ни дела, които да подкрепим, положително, което да създадем и начинания, за които да дарим средства или пък време.

Изпрати коледен подарък на дете от оскъдно семейство в село Розино

За поредна година фондация "Заедно напред, Розино " желае да зарадва с коледни дарове децата от най-бедните фамилии в селото, които живеят в ограничения и няма да намерят пакетче под елхата, тъй като родителите им са затруднени да обезпечат даже най-необходимото. А Коледа би трябвало да е щастлива за всички деца.

С поддръжката на две огромни организации са обезпечени дарове за дребните деца. Мисията в този момент е да се изпълни чувала и за останалите възрастови групи.

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!

Подари коледна вечеря на пенсионер в потребност

За пета поредна година група другари от Кюстендил провеждат самодейността "Бъди човек - Подари коледна вечеря на пенсионер в потребност ", с цел да създадат празника по-светъл, по-топъл и по-добър за най-бедните възрастни хора от близките села и града.

Кампанията стартира с набиране на хранителни артикули от първа нужда - виж с какво можеш да се включиш до 12 декември.

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!

Зарадвай с коледен подарък дете в неравностойно състояние във Варна

Сдружение "Милосърдие за теб " във Варна работи за приобщаването на деца от ромската общественост в просветителната система и в обществото като цяло. Вече няколко години общественият им център в кв. "Вл. Варненчик " събира доста будни и любознателни деца, които желаят да се учат и развиват, макар компликациите. Повечето от тях живеят в извънредно небогати фамилии и рядко получават подарък за какъвто и да било празник. Помогни тази Коледа всички деца, които посещават занятията, а също и по-малките им братчета и сестричета, да получат своето пакетче наслада за празника.

Търсят се общо 45 коледни изненади!

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!

 жена коледа зима Instagram

Стани скришен Дядо Коледа за коте или куче без дом

Доброволците от Animal Hope Varna се грижат за 140 избавени от улицата четирикраки приятелчета - 33 кучета и над 100 котета. Почти половината от животните сега са в приемни домове или на лекуване в клиники, а останалите са настанени в дребния им котешки подслон.

Всички тези бездомничета към момента чакат своите хора и множеството няма да посрещнат Коледа в нов дом и семейство. Но пък могат да получат личен - и доста нужен - подарък от теб в дарителската акция "Стани скришен Дядо Коледа ".

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!

Подари коледни играчки и декорации за самодейността "Ангелска елха "

За четвърта поредна година децата и доброволците към съдружие "Василица " ще украсят коледни елхи в междублокови пространства в разнообразни квартали на Варна, а също и в обществени институции и учебни заведения. С самодейността си "Ангелска елха " те желаят донесат усмивки, хубост и празнично въодушевление на всички и да върнат на хората вярата в същинския дух на Коледа.

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР