Доброто включване на Калъм Хъдсън-Одой в националния отбор на Англия

...
Доброто включване на Калъм Хъдсън-Одой в националния отбор на Англия
Коментари Харесай

Хъдсън-Одой накара Сари да се чувства неудобно, анализира ВВС

Доброто включване на Калъм Хъдсън-Одой в националния тим на Англия кара островитяните да слагат под подозрение професионализма на мениджъра на футболиста в Челси Маурицио Сари. В рамките на няколко дни 18-годишният състезател записа първите си два мача за “трите лъва”, като в този против Черна гора даже излезе като титуляр. А в това време той към момента не е стартирал за Челси от първата минута в Премиър лийг този сезон.

Hudson-Odoi calls for UEFA to take action after England win marred by racist chanting!#EURO2020 #MONENG HD11 pic.twitter.com/TouoSBMgk5
— beIN SPORTS (@beINSPORTS) March 25, 2019
“Кариерата на този младеж се развива на назад поради нежеланието на Сари да откри място на надарения състезател в своята скица в Челси. Дебютът му за Англия донесе наслада за Гарет Саутгейт и в това време стеснение за италианеца. А и показаното от него на терена в Подгорица и държанието му като на зрял човек по-късно, когато трябваше да разяснява расистките обиди към британските футболисти, демонстрират, че той е от висока класа и подобен ще бъде и в годините напред”, проучва Военновъздушни сили.

Заради неналичието на задоволително шансове на “Стамфорд Бридж” Хъдсън-Одой желае да напусне. През януари той дори подаде молба за трансфер, само че тя не беше почетена от клуба. Байерн (Мюнхен) се смята за огромният любимец за привличането му.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР