Доброто представяне на „Демократична България” на Европейските избори е ясна

...
Доброто представяне на „Демократична България” на Европейските избори е ясна
Коментари Харесай

Радан Кънев: Влязохме в „А” група на българската политика

Доброто показване на „ Демократична България” на Европейските избори е ясна поръчка, че у нас към този момент има политическа опция в център-дясно. Това разяснява в изборното студио на bTV първият в листата на дясното обединяване Радан Кънев.

Той акцентира, че в случай че в последна сметка бъде определен, ще отиде в Европейския парламент. По първични данни близо две трети от гласувалите за „ Демократична България” са употребявали преференции. Означава ли това, че ще има пренареждане на листата? Кънев ще се съобрази с резултата: „ Народна воля!”.
Снимка: bTV
Според него обединението е провела доста добра акция, изключително в края: „ Кампания, която демонстрира това, което искахме от хората – да покажат, че страната има потребност от опция и смяна, а тази опция посмъртно не може да бъде Българска социалистическа партия. Ако тя е главната съпротива, ГЕРБ ще ръководи вечно”.
Пълни данни от екзитпола: ГЕРБ резервират преднина, Иванчева получава над % Гласувалите за "Демократична България " всеобщо са употребявали преференция
По думите му „ Демократична България” към този момент е в „ А” група на българската политика и занапред ще надгражда – на локален и на парламентарен избор. Кънев акцентира, че е направена стъпка към консолидиране на дясното, само че има още работа, с цел да може при сходен избор в Екологичен потенциал да изпратят не един, а двама или трима представители.
Снимка: bTV
Защо като че ли ненадейно ГЕРБ в последна сметка съкруши Българска социалистическа партия на днешните избори? „ ГЕРБ завоюва изборите поради обещанието за чистка. Ако тя не се случи ги чакат доста тежки времена”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР