„Доброто на Западните Балкани гарантира мир и сигурност за всички

...
„Доброто на Западните Балкани гарантира мир и сигурност за всички
Коментари Харесай

Меркел удивена от Борисов, разказа за среднощната си среща с него и Макрон

„ Доброто на Западните Балкани подсигурява мир и сигурност за всички нас. Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е вложил доста работа в тази тема”. Това сподели немският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила пред публицисти откакто измина пешком дистанцията от хотела си до НДК и се разноски по Моста на влюбените дружно с Емануел Макрон и Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила.

Меркел благодари на премиера за „ чудесната организация” на събитието.

Тя удостовери, че на среднощна среща дружно с Бойко Борисов, Макрон, Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила и Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила са били разисквани настояванията на българските превозвачи във връзка с новите правила, станали известни като закона „ Макрон”.

„ Чухме проблемите на българската страна. Ще продължим да поддържаме разговора, тъй като задачата е да реализираме добра обстановка за вашите шофьори”, съобщи Меркел.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР