Доброто кръвообращение е едно от най-важните неща за здравето, а

...
Доброто кръвообращение е едно от най-важните неща за здравето, а
Коментари Харесай

Проф. Чирков даде най-мощната рецепта за подобряване на кръвообращението!

Доброто кръвообращение е едно от най-важните неща за здравето, а и за живота ни. То подсигурява оцеляването ни, защото зарежда клетките на организма ни с всички нужни субстанции за обмяната им. Също по този начин кръвообращението поддържа физиологичните и химични свойства на телесните течности.

Кръвта и кръвообращението носят О2 от белия дроб към клетките и въглероден двуокис в противоположна посока. То служи за вярното преместване на питателните субстанции, които се усвояват при храносмилането.

Доброто кръвообращение е от изключителна значимост за всички органи и изключително за сърцето, като му подсигурява здраве и дълъг живот. За да си осигурим всичко това обаче, би трябвало да се грижим за организма си всеки ден и изключително привантивно. Това поучава великият професор Чирков – едно от най-големите светила в родната медицина, оказал помощ на стотици хора.

Той дава една от най-силните и мощни предписания за възстановяване на кръвообращението на сърцето, която – в случай че се съблюдава всекидневно, сигурно предотвратява доста проблеми и пази здрав най-важният ни орган.

Рецептата, която проф. Чирков предлага, е на билкова основа и съставлява следното – взимат се 50 грама бял равнец, 50 грама листа от глог и 50 грама мента (ментата може да бъде сменена от маточина). Взима се една лъжица от сместта и се залива с към 300 грама гореща вода.

Оставя се да престои не по-малко от 10-15 минути, след което се прецежда. От тази потребна и лековита запарка пием по 100 грама три пъти дневно. Пие се в течение на месец, по-късно се прави отмора от още един месец и може да се повтори курса.

Проф. Чирков знае тази чудна рецепта от дълго време и е ставал неведнъж очевидец на благотворното й деяние върху организма. Той разяснява, че с изключение на за възстановяване на кръвообращението на сърцето, тя работи чудесно и при отмалялост, студени крака и обща изнемощялост на организма.

Инфо: www.doctorbg.net

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР