Доброслав Манчев, или по-известен в подземния свят на Онтарио като

...
Доброслав Манчев, или по-известен в подземния свят на Онтарио като
Коментари Харесай

Български гангстер беше застрелян в Канада

Доброслав Манчев, или по-известен в подземния свят на Онтарио като „ българинът Боби “, бил интелигентен, „ изискан “, деятелен и доста трудолюбив. Негов другар счита, че със своите качества той би могъл да направи милиони в корпоративния свят на Канада, отмъквайки милиони с куфарче, а не с револвер, написа „ Торонто Сън “.

Но вместо това, на 18 март тази година, малко преди девет вечерта, 51-годишният българин бил убит и умрял в канадския град Скарбъроу, Торонто. Неговият другар разкрива пред изданието детайлности за живота на Манчев и неговото наличие в канадския ъндърграунд. Двамата се срещнали още като младежи във фитнес зала и бързо станали другари, съобщи Bg-voice.com.

" Боби изглеждаше като питбул и по това време искаше да стане герой. Семейството му беше от България и той имаше тежкото мислене на източноевропеец “, споделя приятелят му, който отхвърля да разкрие самоличността си от боязън от последици. Семейството на Боби имало кафенето „ София “ в Скарбъроу, както и прочут брой къщи в покрайнината. Още като напълно млад Манчев почнал да се занимава с кражби. Целта му били първокласните коли, а той бил „ супер “ водач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР