Добросърдечна жена работи усилено, за да гарантира, че Дядо Коледа

...
Добросърдечна жена работи усилено, за да гарантира, че Дядо Коледа
Коментари Харесай

Доброволци даряват над 1000 подаръка на деца, прекарващи Коледа в отделения за психично здраве

Добросърдечна жена работи интензивно, с цел да подсигурява, че Дядо Коледа ще посети всички тази година, като подарява дарове на деца и младежи, прекарващи Коледа в болница.

Доброволство с Коледа за CAHMS (Услуги за психологично здраве на деца и юноши), 42-годишната Ивет Кастър страда от биполярно разстройство и прекарва огромна част от тийнейджърските си години в отделението на CAMHS в Уокингам.

С 132 отделения и над 1300 деца, които прекарват този празничен сезон в отделението, тя искаше да се увери, че елфите на Дядо Коледа няма да не помнят никого тази година, гарантирайки, че всеки ще получи подарък. Събирайки 1340 подаръка тази година, Ивет и 70 други доброволци работят интензивно, с цел да създадат деня паметен с игри, пъзели и лего.

Тя сподели: „ Болниците могат да бъдат мрачни места, изключително по Коледа и, до момента в който други отделения за деца постоянно получават празнични дарения, отделенията на CAMHS са забравени. Благотворителността е близка до сърцето ми, защото имам биполяр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР