Добромира Костова е общински съветник в Пловдив от Демократична България.

...
Добромира Костова е общински съветник в Пловдив от Демократична България.
Коментари Харесай

Защо управата в Пловдив затвори велоалеите

Добромира Костова е общински консултант в Пловдив от " Демократична България ". Коментарът е от профила й във " Facebook ". Заглавието е на " Дневник ".

За следващ път излиза наяве какво е отношението на управата към методите на напредване в града [Пловдив] и към хората, които избират друг превоз от автомобилния.

1. Едно от най-грешните решения на локалния щаб беше да промени разписанието на градския превоз на празнично и да принуди хората да се блъскат в дребното налични рейсове и по този начин фрапантно да се усили заплахата от болест. И въпреки че бързо се усетиха и върнаха на обикновено разписание в пиковите часове, резултатите от това гениално решение занапред ще ги виждаме.:( Отделно, че празничното разписание отвън часовете пик към момента е проблем и все по този начин хората са натъпкани в дребното рейсове.

2. Вече очевидно е неразрешено да се придвижваме с велосипед, защото велоалеите са затворени с ограничаващи ленти. Да отидеш на работа с велосипед е здравословно, екологично и ти дава рядката опция да се раздвижиш в миг на тотално обездвижване заради възбраните да се разхождаме и спортуваме на открито.

Не ми е ясно по какъв начин, до момента в който карам колело, мога да се заразя с covid-19. За сметка на това ми е доста ясно по какъв начин бих се заразила, в случай че се возя в препълнен рейс.

Също ми е ясно, че живот и здраве като преборим рецесията и се върнем към остарелия си живот -- въздухът към момента ще си е замърсен, защото управниците не вършат връзката транспорт-въздух.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1298)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР