Добромир Симидчиев е завършил УАСГ с най-високо отличие и с

...
Добромир Симидчиев е завършил УАСГ с най-високо отличие и с
Коментари Харесай

Добромир Симидчиев

Добромир Симидчиев е приключил УАСГ с най-високо отличие и с няколко университетски награди за триумфи и най-високи резултати по компетентност “Водоснабдяване и Канализация ” – филтриране на води. Магистър е и по бизнес администрация – финансово ръководство от Университета на Сиатъл, Съединени американски щати.

Заместник-министър на районното развиване и благоустройството в интервала 2011-2014 година по времето на три държавни управления на България. Една от най-важните цели на Добромир Симидчиев като заместник-регионален министър е основаната дълготрайна десетгодишна тактика за ВиК бранша на България, която и все още се извършва. Председател e на Съвета на Директорите на фонд ФЛАГ от 2012 до 2021 година

В професионалната си кариера е бил на основни мениджърски позиции, интернационално приет специалист и управител с богат опит в региона на създаването на политики, стратегическо и капиталово обмисляне, ръководство на смяната. Доказан експерт в дейно и дълготрайно ръководство на активи и инженерни услуги във водния бранш.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПоследниНай-четениИндустрии 192 Китай стартира бързо да строи LNG танкери Политика 1684 ГЕРБ показа проектокабинета си Пазари 280 Страхът от съветски контрасанкции движи петрола нагоре Политика 824 Доверието към Народното събрание доближи невиждано дъно Пазар на труда 6036 Търсенето на труд нараства, само че работната мощ е мощно лимитирана Компании 5826 Пощенска банка придобива БНП Париба Лични Финанси Личности 5710 Планинарят, който трансформира спестяванията си в бизнес за милиони Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР