Добро утро!Тук е най-важното:Галина Захарова оглави ВКСДжокович напусна АвстралияСАЩ обвиниха

...
Добро утро!Тук е най-важното:Галина Захарова оглави ВКСДжокович напусна АвстралияСАЩ обвиниха
Коментари Харесай

Три минути: Галина Захарова е новото лице на съда. Джокович напусна Австралия

Добро утро!

Тук е най-важното:
Галина Захарова оглави ВКСДжокович напусна АвстралияСАЩ упрекнаха Русия в приготовление на инвазия
стана първата жена, оглавила Върховния касационен съд. Съдиите я бяха издигнали с. Макар да имаше единствено един претендент за поста, този избор не може да се съпоставя с избора на Иван Гешев за основен прокурор, който също беше единствена кандидатура. изясняват за какво.
Гешев и Цацаров
В петък ръководещата коалиция да си подаде оставката и до класифицирана информация на Сотир Цацаров, който оглавява антикорупционната комисия. Липсата на сходен достъп прави невъзможна работата на Цацаров на поста, който заема.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Журналистите и съдът
Неправителствената организация "Репортери без граници " осъди. Реакцията е във връзка осъждането на Борис Митов от Свободна Европа, осведомителния уебсайт Медиапул и основната редакторка на изданието Стояна Георгиева на някогашния началник на Софийския градски съд Светлин Михайлов. Михайлов се е почувствал афектиран от 4 изявления.

Новините ще стигат до вас с един клик на телефона, в случай че станете част от общността на Свободна Европа.
Джокович и Австралия
Тенисистът Новак Джокович. Там беше дефинитивно постановено, че управляващите са имали право да му лишават визата. Джокович е опасност за страната, тъй като не е имунизиран против COVID-19 и обществено подценява санитарните ограничения, до момента в който ролята му е да бъде модел за подражателство, беше споделил. Съдът се съгласи. Джокович се качи на самолета за Дубай. Той няма да може да играе в Откритото състезание на Австралия.
България и Коронавирус -19. Австрия и имунизациите
процентът на позитивните проби за COVID-19 в България е 15,82%. Коронавирусът лиши живота на още 44 души. 93,18% от тях не са били имунизирани. В неделя са били сложени 3 719 дози ваксини. Всички данни можете да следите.

Министърът на образованието Николай Денков желае учениците да завършат първия период, без значение от разпространяването на ковид.

Австрийското държавно управление е готово с проектозакона за. Изключенията са планувани за бременни, хора със характерни болести и преболедувалите в последните 6 месеца. Наказанието е санкция.
София и Скопие
Кирил Петков има негативен тест за COVID-19 и заминаването му за Скопие във вторник. На същата дата преди 30 години България призна (Северна) Македония за самостоятелна страна. В Скопие чакат от новите управляващи в София да вдигнат ветото върху началото на преговорния им развой за участие в Европейски Съюз, само че предизвестяват, че няма да разискват своята еднаквост и език.

Петков, от своя страна, сподели в неделя, че чака към дискриминирането на хора с българско съзнание в Северна Македония.
Съединени американски щати и Русия
Вашингтон упрекна Москва в това, че изпраща със задачата да предизвикат случай, който след това да оправдае съветско навлизане в страната. Ден по-рано стана ясно, че Съединени американски щати слагат и въпроса за ролята на Русия в мистериозната болест, която засегна близо 200 американски дипломати и техните фамилии.
И три препорък и
Колко надалеч може да стигне Държавна сигурност? Документалният филм на Малина Петрова „ Държавни секрети “ демонстрира, че тази от дълго време закрита институция може да сътвори цяла партия. Вижте, чиято премиера следва.

Министерството на образованието награди като учебен посредник на годината, т.е. като човек, който убеждава децата да вървят на учебно заведение. Николай Огнянов е Човек на деня на Свободна Европа.

Франция отбранява своите киносалони като – платформата за стрийминг на домашно кино. Напоследък обаче идват сигнали – че Франция отстъпва.
… плюс моят персонален любимец
Африка има нов късмет да реализира най-амбициозния си проект – да построи, с цел да спре настъпването на Сахара. Снимки, карти, данни и роман от Ангел Петров за „ Дневник “.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Татяна Ваксберг
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР