Добро утро!Тук е най-важното:Брюксел върна Плана за възстановяванеСпоразумението за кабинет

...
Добро утро!Тук е най-важното:Брюксел върна Плана за възстановяванеСпоразумението за кабинет
Коментари Харесай

Три минути: До Нова година - без аванс за възстановяване от пандемията. И няколко души, които не спират да разследват корупцията

Добро утро!

Тук е най-важното:
Брюксел върна Плана за възстановяванеСпоразумението за кабинет ще се подпише днесБайдън разисква без Русия и Китай битката с авторитаризма
Европейската комисия върна за преправяне българския проект за възобновяване от пандемията. Промените няма по какъв начин да бъдат осъществени преди края на 2021 година Това значи, че страната до края на годината. Забележките на Брюксел се отнасят до два въпроса – енергетиката и върховенството на закона. Второто се повдига като въпрос от повече от десетилетие, само че България по този начин и не извърши стъпка към възстановяване на правораздаването си.
Какво става с договарянията за държавно управление
от Политическа партия чака до края на деня в петък да има подписано съдружно съглашение сред четирите партии. Всички към този момент са се споразумели за текста на съглашението, само че през днешния ден то би трябвало да бъде утвърдено и от.

Служебният министър председател удостовери, че е получил покана да стане министър на защитата в бъдещото държавно управление.
Максималният застрахователен предел
"Продължаваме смяната " желаят да покачат оптималния застрахователен предел. Това няма да събере доста повече пари в бюджета, само че ще засегне тъкмо хората, които работят на ярко. пресметна с какъв брой.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
„ Хемус “
Мъжът, който тази седмица беше упрекнат в пране на пари, предопределени за градежа на автомагистрала "Хемус " , остава под домакински арест. Това е съдията по футзал Борислав Колев , Предполага се, че е взел участие в скица, по която са отклонени над 53 млн. лева от предплатените заплащания, направени от страната за градежа на "Хемус ".

Новините ще стигат до вас с един клик на телефона, в случай че станете част от общността на Свободна Европа.
COVID-19
Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) стартира инспекция на здравния министър Стойчо Кацаров за купените от него. По-рано уволнен от Кацаров зам.-министър беше споделил, че тестванията са купени по повишени цени.

Коронавирусът лиши живота на още 103 души. 95,15% от тях не са били имунизирани. има 1 827 нови случая на COVID-19. Това дава отговор на 5,05% от тестванията.

Ваксинирали са се 18 835 души. Всички данни можете да следите.

Три дози на имунизацията на Пфайзер и Бионтек защищават, настояват производителите.
Съединени американски щати. Сърбия. Франция
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън провежда среща на върха с още 110 международни водачи в опит да се опълчи на възходящия авторитаризъм. Срещата стартира в четвъртък, като .

Сърбия се отхвърли от по-лесното след многохилядни манифестации в отбрана на природата. Законопроектът щеше да подкрепи застрояването на огромни площи.

Съзтезателката по джудо Марго Пино стана жертва на и упреква за това своя сътрудник и треньор Ален Шмит. Той самият споделя, че това е “сбиване сред влюбени ”. Случаят раздруса цяла Франция.
И две препорък и
Миролюба Бенатова взе огромната премия за следствие на. Борис Митов от Свободна Европа получи огромната премия за поощряване на върховенството на закона посредством журналистически изявления. Специалната премия за следствие отиде за Генка Шикерова. Дамяна Велева получи грамота за задълбочено изследване.

Биг Бен ще се завърне измежду жителите на Лондон за новогодишните празници. Часовникът се реставрира и от 4 години е прикрит зад скеле..
… плюс моят персонален любимец
Журналистът счита, че България е пропуснала един златен късмет за пречистване на политиката и медиите – посредством делото за банкрута на КТБ. В сряда Стайков получи премия на Държавния департамент на Съединени американски щати за водачество в битката с корупцията. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Татяна Ваксберг
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР