Добро утро! Нова седмица - нов късмет, е казал народът.

...
Добро утро! Нова седмица - нов късмет, е казал народът.
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 25 март

Добро утро! " Нова седмица - нов шанс ", е споделил народът. Бихме я допълнили и с " нов апартамент ", защото абсурдът с парцелите на преференциални цени явно ще ни занимава още. До идващия скандал и така нататък
Но ето първоначално част от акцентите на печата за днешния понеделник, които публицистичният екип на приготви за Вас.
Вестник " Сега "
Ежедневникът отбелязва, че фелдшерите и лекарските асистенти в България излизат през днешния ден на народен митинг под прозорците на Здравното министерство. Протестът, който ще стартира в 12:00 часа, е под надпис: Самостоятелна и самостоятелна професионално - съсловна организация за фелдшерите/лекарски асистенти за отбрана професионалните права на експертите в интерес на обществото.
Организаторите декларират, че решението за митинга е разследване на игнорирането от страна на министър Кирил Ананиев на техните оферти за срещи и разговор, както и " лицемерното и неуважително отношение към едно здравно съсловие, практикуващо във всички структури на здравната система и предпочитано в незабавна здравна помощ ".
Вестник " 24 часа "
Всекидневникът обръща внимание на новината, че ОЛАФ ревизира социална поръчка за 290 джипа, приключена през 2017 година Става въпрос за съвсем 30 млн. лева - пари от помощта от Европейски Съюз за миграционната рецесия, като техниката е доставена през предходната година и е разпределена по полицейските ръководства в страната.
Вестник " Труд "
Медията разяснява тематиката с модернизацията на военноморските ни сили, като отбелязва, че до 2 година би трябвало да е подготвен първият нов военен транспортен съд. Става ясно, че съвсем 1 милиарда лева ще отидат по плана за два бойни кораба за потребностите на военните. Предвидено е сумата да се изплаща в период от 9 година
Вестник " Монитор "
Изданието написа, че през предходната година наложителната автозастраховка „ Гражданска отговорност “ е поскъпнала приблизително с 30%. Това излиза наяве от думите на финансиста Румен Гълъбинов пред БНР. Част от приходите на застрахователите обаче ще обхванат отговорностите по така наречен " Зелена карта ", изяснява още специалистът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР