Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Първанов ще прави единение“ на

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Първанов ще прави единение“ на
Коментари Харесай

Три минути: Първанов иска ляво обединение с БСП. В Русия бият и хора с увреждания

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Първанов ще прави „ единство “ на левитеВ Русия бият и хората с уврежданияКакво стана в Народния спектакъл
цялата Българаска социалистическа партия (БСП) да се причисли към готвеното ново ляво обединяване. Той и още някогашни знакови фигури от Българска социалистическа партия участваха в кръглата маса „ Лява България - хрумвания, политики, единство “.

Ден по-рано лидерката на социалистите Корнелия Нинова да се върнат в партията.
Парламентът
от Народното събрание на първо четене и през 2023 година Това се случи с поддръжка от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и „ Български напредък “.

Няколкостотин жители се събраха на нов митинг пред Народното събрание против възможното. Участниците обявиха, че ще упорстват президентът Румен Радев да наложи несъгласие на поправката в Изборния кодекс, в случай че тя бъде прокарана от болшинството на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

не може да бъде формирано държавно управление, което да придвижи страна напред. Това сподели съпредседателят на обединяването Христо Иванов.

да се разграничи от „ Продължаваме промяната “. Партията на Бойко Борисов поддържа тезата, че би трябвало да образува държавно управление дружно с Демократична България, само че позицията на обединяването е, че няма да поддържа състав на кабинет с мандата на ГЕРБ.
Парите
„ Лукойл “ изиска държавното управление да му издейства заобикаляне на европейското ембарго върху съветския нефт. В подмяна компанията даде обещание да заплаща налози. Това е джука сделка и няма гаранция, че „ Лукойл “ ще удържи на думата си. и анализите на икономисти по тематиката.

Ако министерство на опазването на здравето финансира задълженията на лечебните заведения и Българската банка за развиване взе участие в тов
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР