Добро утро!Най-важното е тук:Русия обстреля с ракети цяла УкрайнаНяма данни

...
Добро утро!Най-важното е тук:Русия обстреля с ракети цяла УкрайнаНяма данни
Коментари Харесай

Три минути: Украйна преживя най-тежкия руски обстрел от началото на войната

Добро утро!

Най-важното е тук:
Русия обстреля с ракети цяла УкрайнаНяма данни за " българска връзка " с гърмежа на Кримския мостКак наподобява подземна София
Рано сутринта във вторник Русия възобнови ракетния обстрел на украинската Запорожка област. В понеделник вечерта украинското командване беше предизвестило, че такова нахлуване се чака. Обстрелват се цивилни цели.
Понеделник, Украйна
най-тежките и многочислени ракетни удари от първите дни на нашествието си в Украйна. Те засегнаха над 16 обитаеми места в цяла Украйна – от Лвов до Харков и от Киев до Одеса.

Руската войска е изстреляла 84 ракети, от които са били свалени 43. Отделно са изстреляни 24 безпилотни дрона, от които са били свалени 13. Данните са на украинското командване. Основните удари са били нанесени по Киев и Днипро (Днепър). Всички цели са цивилен. На прицел са били най-много обекти на енергийната инфраструктура. В доста региони е спрял токът, в част от Киев той беше възобновен до вечерта..

, с цел да се ориентирате кое къде е.
Обясненията на военни
Москва сподели, че е. Руската агитация в детайли разказа ударите и вредите, въпреки че различен път не го е правила. Тя поддържа концепцията, че от оповестеното от Украйна и твърди, че ракетният обстрел е законен отговор на от събота. Мостът, който свързва украинския полуостров с Русия, е знак на съветските завоевания на украинска територия.

Удари от подобен мащаб и активност се приготвят дълго, твърди израелският боен специалист. С подред него за един ден Москва е изстреляла доста повече ракети, в сравнение с би могла да създаде в границите на месец. Той счита, че бомбардировки с такава активност и обсег едва ли ще могат да се повторят.

Ако Русия рационално употребява ракетите си, тези ракети ще й стигнат до пролетта на 2023 година, сподели вечерта в понеделник съветникът на украинската президентска администрация. Според него „ рационално потребление “ значи към 5-10 ракети, изстрелвани за едно денонощие.

Станете част от общността на Свободна Европа.
НАТО, Европейски Съюз, България, Москва
Светът осъди ракетните удари на Москва по цивилни цели. Реакцията на беше толкоз остра, колкото и на оста
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР