Добро утро,Най-важното е тук:БлокадитеРеформата на службитеСловакияЕнергетиците и миньорите продължават да

...
Добро утро,Най-важното е тук:БлокадитеРеформата на службитеСловакияЕнергетиците и миньорите продължават да
Коментари Харесай

Три минути: Миньорите блокират пътища въпреки перспективата за 36 заплати. Арменците и новото масово изселване

Добро утро,

Най-важното е тук:
БлокадитеРеформата на службитеСловакия
Енергетиците и миньорите не престават да блокират автомагистрала „ Тракия “ и подбалканския път,. В петък държавното управление сподели, че до 2038 година и даде обещание на служащите до 36 работни заплати компенсации. В отговор протестиращите споделиха, че неведнъж са били лъгани, с министъра на енергетиката и споделиха, че който желае да приказва с тях, би трябвало да пристигна на място.

Парламентът основава непрекъсната, планувани за преход на въглищните региони. Предложението за такава комисия е на депутатите от Движение за права и свободи Делян Пеевски, от ГЕРБ Бойко Борисов и от ПП-ДБ Атанас Атанасов. Пеевски е глобен от Съединени американски щати за корупция.
Службите
ПП-ДБ ще внесе „ още в понеделник “ плана си за, въпреки че ГЕРБ и Движение за права и свободи към този момент споделиха, че няма да го поддържат. Кирил Петков обвърза тази промяна с влизането на България в Шенген.

Киев е събрал задоволително доказателства за това, че съветските служби са взривили през 2014 и в Украйна през 2015 година Съобщението е на украинското Държавно бюро за следствие. В рамките на това дело се изследва и съветската роля във взривяване на оръжейни хранилища в България. Разследването продължава, сподели съветникът на президентската администрация Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР