Добро утро, момичета! Нека започнем деня с вдъхновяваща мисъл: Винаги,

...
Добро утро, момичета! Нека започнем деня с вдъхновяваща мисъл: Винаги,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 20 март

Добро утро, девойки!

Нека стартираме деня с вдъхновяваща мисъл:

Винаги, когато отвръщаш на омразата с обич, ти обезсилваш омразата.

А в случай че се чудите какво ви чака през днешния ден, можете да разберете от нашия специфичен дневен хороскоп!

Овен
Ако през днешния ден решите да се откажете от нещо, имайте поради, че решението ви ще има дълготрайни, не и доживотни последици. А и няма да съумеете да върнете предишното. Така че не предприемайте значими дейности, в случай че не сте уверени, че сте на прав път. Отношенията ви с близките ще са напрегнати.

Телец
Във всичко, което вършиме през днешния ден, бъдете умерени – и в реакциите, и в държанието си, даже в харченето на пари и в заниманията. Ако прекалите с нещо, резултатът няма да бъде във ваша изгода, а нищо чудно и да има по-сериозни последици. Стойте си добродушно и не правете внезапни придвижвания.

 жена пролет Istock

Близнаци
Днес хората към вас ще са мощно прочувствени, тъй че може да реагират по-остро, в случай че се опитате да ги поучавате. Дори да сте уверени, че сте прави, не натрапвайте мнението си – по този начин ще си спестите непотребни проблеми. Ако някой има потребност от съвет или поддръжка, ще ви потърси.

Рак
Днес няма смисъл да се пробвате да контролирате събитията, а още по-малко хората край себе си. Денят ще е сполучлив за вас, само че сякаш резултатите ви ще се дължат на положително стичане на събитията, а няма да са плод на усилена работа. Така че се отпуснете и не пришпорвайте никого и нищо.

Лъв
Ако през днешния ден получите предложение да свършите нещо в допълнение, не отхвърляйте – парите ще ви дойдат добре. Балансът сред приходите и разноските ще е причина за положителното ви материално състояние, тъй че го поддържайте и не харчете пари за щяло и нещяло. Някои от вас ще обмисляте да се отправите на екскурзия в бъдеще.

 жена цветя пролет Istock

Дева
Днес ще има положителни шансове да се изявите и да спечелите нечии аплодисменти или внимание. Начините за това ще бъдат разнообразни – някои от вас ще го постигнете с чара и с външния си тип, други – с артистичните си умения, а трети – с помощта на качествата си в избрана област. Което и да е вашето скрито оръжие, не го крийте, а го използвайте.

Везни
Днес не отлагайте да довършите задания и планове, които към този момент сте почнали да изпълнявате, изключително в случай че остава напълно малко до финала. Ще сте работоспособни и ще останете удовлетворени от резултата. Ако връзките ви с някой сътрудник са обтегнати, напрежението посред ви може да се увеличи. Внимавайте, тъй като от нерви може да ви заболи глава или да си аргументите различен дискомфорт.

Скорпион
Очертава се днешният ден да е много удобен за вас. С каквото и да ви занимават близките, има късмет да избегнете бурята, в случай че останете спокойни и се концентрирайте върху личните си каузи. Ще ви се отрази добре, в случай че прекарате по-дълго време с деца или намерите метод да се позабавлявате.

 жена цветя пролет Istock

Стрелец
Днешният ден ще е превъзходен за обществения ви живот – може да ви поканят на забавно събитие или да се видите с другар. Вашата положителна настройка ще работи добре на близките и те ще се усещат отлично в компанията ви. Може да се наложи да дадете съвет на другар, който е попаднал в сложна обстановка.

Козирог
Днес няма да е потребно да се напрягате прекомерно или да пробвате да вършиме няколко неща по едно и също време – даже да се опитате, надали ще свършите кой знае какъв брой работа. Възможни са непредвидени обрати, върху които няма да съумеете да установите изключително добър надзор. Не започвайте нищо ново през днешния ден.

 жена цветя пролет Istock

Водолей
Днес ще имате триумф в професионалните каузи, изключително в случай че достиженията ви зависят от вас и от напъните ви, а не от съдействието на други хора. Денят ще е удобен и във финансово отношение. Не използвайте въздействието си, с цел да получите нещо, тъй като постъпката ви няма да бъде с благотворни последици.

Риби
Днес ще виждате по-ясно истината за дадена обстановка у дома или в службата и мъчно ще се поддавате на заблуди. Анализирайте деликатно информацията, която ще получите – с помощта на нея ще преценявате по-добре обстоятелствата и ще взимате по-правилни решения.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР