Добро настроение, положителни емоции, горди с любимците си стопани и

...
Добро настроение, положителни емоции, горди с любимците си стопани и
Коментари Харесай

Да разлаеш кучетата на Котешкия карнавал

Добро въодушевление, позитивни страсти, горди с любимците си стопани и удовлетворени от стопаните си любимци – Котешкият карнавал в Габрово още веднъж мина по този метод. Вече с обичаи, само че неостаряващо шоу. И защото, с изключение на животните, децата са основни герои, съвсем в края на събитието малко момченце откри метод да играе с куче. Да, децата могат да се схванат с всеки, тъкмо избран език за това не е нужен. Някой може да намерения, че куче и дете се „ лаят ” един различен, само че както за стопанката на животното, по този начин й за майката на момченцето беше ясно, че играят.  
Да разлаеш куче на Котешкия карнавал
Публикувахте от в Събота, 18 май 2019 година Участници от предишни издания на Карнавала на котки и включилите се за първи път се забавляваха, осъзнавайки, че тъкмо в това шоу купите и породите не са значими. Любовта, която хората изпитват към животните и получават от тях е акцент.  
Карнавал ревю на котки в Габрово, 18 май 2019 година
Публикувахте от в Събота, 18 май 2019 година Разбира се Царицата котка – Розмари Казасова, беше различен акцент на събитието, само че навръх този Карнавал, тъкмо по това време на годината това е най-естественото нещо. 
 Снимка: Розмари Казасова
Тайските котки, познати на множеството хора като сиамски, в действителност са положителни, красиви, обичащи същества.
 Снимка: Карнавал на котки
Леон е горделив със своя собственик, само че демонстрира това сдържано. Вероятно тъй като на един котарак не му е належащо да показва каквото и да било. Котаракът просто приема, че да си изпълнен с обич към някого е естественото положение на нещата.-->
 Снимка: И Леон е горделив със своя собственик
Още когато вижда фотографията на Леон, като малко коте, той схваща, че са родени един за различен. 

 Снимка: Горд е с Леон, още щом видял фотографията му, схванал, че са родени един за различен.

Някои гости мислеха, че виждат пума. Но той в действителност още е дребен. Догодина посетителите на шоуто ще мислят, че някой е довел рис.

 Снимка: Карнавал на котки

Красотата е естествено положение за една котка, нали?
 

 Снимка: Карнавал на котки
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР