Добрият сън и пиенето на повече чай са ключът към

...
Добрият сън и пиенето на повече чай са ключът към
Коментари Харесай

Сън и чай: ключ към добър имунитет по време на карантина

Добрият сън и пиенето на повече чай са ключът към положителния имунитет в изискванията на карантина по време на пандемията от ковид, съобщи РИА Новости, представена от БГНЕС.
Оксана Драпкина, основен експерт на свободна процедура в съветското Министерство на здравеопазването заяви, че приемът на витамини няма потвърдена успеваемост, само че пък и няма да навреди. Затова е добре да се одобряват витамини. " Приемът на витамини не въздейства върху дълготрайната прогноза на броя летални изходи от инфекцията. Въпреки това, витамин С може да бъде предложен в кратковременен проект ", споделя Драпкина.
В изискванията на карантина хората не могат да напущат домовете си, по тази причина би трябвало да се търсят различни способи за усилване на имунитета.
Според специалиста от голямо значение е спазването на времето за отмора, положителният сън е основен за здрав имунитет. Събуждането и заспиването би трябвало да стават почти едновременно денем.
Диетата и честотата на храненето също са от изключително значимо значение, като закуската и обядът би трябвало да са в цялостен размер, а вечерята би трябвало да е по-скромна. Всичко това е поради неналичието на придвижване у дома.
Освен това, с цел да укрепите имунитета, би трябвало да пиете доста чай.
Експертът предлага да не се съблюдава и строга диета в изискванията на карантина, защото доста витамини се усвояват от храната дружно с мазнините, тъй че е неправилно да се ограничи тяхното количество и да се сътвори спомагателен стрес за тялото.
Също толкоз значимо е да се поддържа физическата форма даже в условия на цялостна изолираност. Танците са подобаващи за това, добави Драпкина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР